Udlejning af hvide duge 140×220 cm.

65.00 DKK incl. moms

Hvide duge til udlejning.

Varenummer (SKU): 102 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Duge 140×220 cm. som vi lejer ud. Pæne og rene – lige til at lægge på bordet.

Størrelsen på dugen skal være 40-60 cm. længere end bordet efter min mening da de krymper lidt. Men det er naturligvis op til dig selv at bestemme hvad der er rigtig. en anden snak er hvis du lægger dugene ud på række, så skal du huske at der minimum skal bruges 10 cm. fra hver dug til overlab. Stiller du bordene i hestesko skal du også huske når du lægger sammen at en dug ikke kan gå om hjørner. Derfor skal du starte og slutte ved hvert hjørne med en ny dug.
Vi vil bede dig om ikke at bruge stjernekaster på og ved dugene da de brænder små huller i dugen.

Der er kun en måde du kan få duge 140×220 cm. på:

  1.  Vi bruger Post Danmark til at sende pakker med. Duge 140×220 cm. leveres til nærmeste posthus eller hjem til dig. Du skal bruge feltet “Bemærkninger” til at skrive hvornår du skal bruge dugene. Jeg skriver så tilbage hvornår vi vil sende.
    Husk at overføre penge før vi skal sende.

 

Du skal sende duge 140×220 cm. retur mandag næste uge eller dagen hvis mandag er helligdag.

Du afleverer bare pakken på posthuset når du har lagt de beskidte duge i kassen og sat den fragt seddel på som du fik sammen med duge 140×220 cm. Der vil også i pakken når du modtager den være en faktura med som du har betalt på forhånd. Måske ville du ønske at duge blev leveret hjem til dig selv, men vi har valgt den anden løsning for at du skal spare penge på fragten. Dette er for at passe på dine penge at vi gør det på denne måde.

Vi håber du vil syntes om vores duge 140×220 cm. Vi vil gøre vort til at du vil blive tilfreds. Vi lever af tilfredse kunder og er glade for når der er nogen der bestiller duge og skriver at de har brugt os før.