Udlejning af hvide duge 140×180 cm.

55.00 DKK incl. moms

Hvide duge til udlejning.

Varenummer (SKU): 101 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Duge 140×180 cm. som vi lejer ud. Pæne og rene – lige til at lægge på bordet.

Størrelsen på dugen skal være 40-60 cm. længere end bordet efter min mening. men det er naturligvis op til dig selv at bestemme hvad der er rigtig. En anden snak er hvis du lægger dugene ud på række, så skal du huske at der minimum skal bruges 10 cm. fra hver dug til overlap. Stiller du bordene i hestesko skal du også huske når du lægger sammen at en dug ikke kan gå om hjørner. Derfor skal du starte og slutte ved hvert hjørne med en ny dug. Duge 140×180 cm. passer til fester med mange gæster. hvor der skal være en hestesko, som er en meget populær måde at stille bordene på.
Vi vil bede dig om ikke at bruge stjernekaster på og ved dugene da de brænder små huller i dugen.

Der er kun en måde du kan få duge 140×180 cm. på.

 

  1. Vi bruger Post Danmark til at sende pakker med. Duge 140×180 cm. leveres til nærmeste posthus eller hjem til dig.  Husk at overføre penge før vi skal sende.

Du skal bruge feltet “Bemærkninger” til at skrive hvornår du skal bruge dugene.
Jeg skriver så tilbage hvornår vi vil sende.

Du skal sende duge 140×180 cm. retur mandag næste uge.

Du afleverer bare pakken på posthuset når du har lagt de beskidte duge i kassen. derefter sætter du  fragt seddel på som du fik sammen med duge 140×180 cm. Der vil også i pakken når du modtager den være en faktura med. Denne har du betalt på forhånd.

Vi håber du vil syntes om vores duge 140×180 cm. Vi vil gøre vort til at du vil blive tilfreds. Vi lever af tilfredse kunder og er glade for når der er nogen der bestiller duge og skriver at de har brugt os før.