Udlejning af hvide runde duge diameter 250 cm.

120.00 DKK incl. moms

Hvide runde duge diameter 250 cm.

Beskrivelse

Dette er runde duge diameter 250 cm. som vi lejer ud. De er pæne.

Hvide runde duge diameter 250 cm. er lige til at lægge på bordet. Størrelsen på dugen skal være 40-60 cm. mere i diameter end bordet  efter min mening. Det vil sige at de passer til borde Ø 180 cm. eller Ø 200 cm.  Men det er naturligvis op til dig selv at bestemme hvad der er rigtig.

Hvide runde duge diameter 250 er en moderne tendens til festen.

Det er et rigtig godt valg til bryllup eller jubilæum fordi runde borde når de er dækket med runde duge diameter 250 cm. ser fantastisk ud i lokalet og giver en storhed som helhed. Dugene har et enkelt og neutralt design som passer til enhver indretning og borddækning.
Vi vil bede dig om ikke at bruge stjernekaster på og ved dugene da de brænder små huller i dugen.

Der er kun en måde du kan få runde duge diameter 250 cm. på.

  1. Vi bruger Post Danmark til at sende pakker med. Hvide runde duge diameter 250 cm. leveres til nærmeste posthus eller hjem til dig.

Du skal bruge feltet “Bemærkninger” til at skrive hvornår du skal bruge dugene.
Jeg skriver så tilbage hvornår vi vil sende.

Du skal sende de runde duge diameter 250 cm. retur mandag næste uge. Du afleverer bare pakken på posthuset når du har lagt de beskidte duge i kassen og sat den fragt seddel på som du fik sammen med de runde duge diameter 250 cm. Der vil også i pakken når du modtager den være en faktura med som du har betalt på forhånd.