Om Lunden Vaskeri

Lunden Vaskeri blev grundlagt i 1988.

Udlejning af duge og servietter

En stor del af vores forretning er udlejning af duge til private og virksomheder i hele landet.

Lunden vaskeri lejer runde duge og firkantede duge ud. I dag har vi valgt kun at have leje af duge i farven hvid, da der er ikke er den store efterspørgsel på farvede duge og servietter.

Vi bruger den mest stabile operatør på det danske marked Postnord . Dette er en vigtig faktor for os, da det er vigtigt for både os og kunde, at vide at dugene kommer frem til tiden.

Lunden vaskeri vasker også dine duge

Dine duge vasker og ruller vi naturligvis også. Bor du et sted hvor det er dyrt at få vasket duge skal du være velkommen til at ringe til vores vaskeri og høre hvad det vil koste at få dine duge vasket. Selv om det koster noget i fragt vil du helt sikkert kunne spare nogle penge hvis du sender nogle stykker af gangen.

Lunden vaskeri vasker også dyner og puder for erhverv og private. Derudover vasker vi også for smede og autoværksteder samt andre der har ansatte der skal have rent tøj at gå i.


Måtteservice og salg af måtter
er også en del af det Lunden vaskeri laver.

Noget som der ikke er så mange der ved er at vi er forhandler af maskiner til vaskerier og renserier. Dette er fordi vi igennem mange år har oparbejdet gode kontakter i udlandet at dette kan lade sig gøre.

Vi anbefaler at du bestiller i god tid, så er du sikker på at der også er duge til dig.
Hvis du er lidt usikker på hvor mange du skal bruge, så bestil alligevel da vi så retter når du er sikker. Vi kan rette lige til vi skal sende og du behøver ikke at betale før vi sender.
Fordelen ved at bestille i god tid, er at vi kan nå at få flere duge hjem i god tid.
Hvis alle bestiller en uge før de skal bruge dem kan vi ikke nå at få nye duge til tiden.

Udlevering i Århus koster 50 kr.

 Fragtpris  er 180 kr. tur / retur når vi sender til posthus.
Der er dog stadig mulighed for at få pakken sendt hjem til din adresse. Dette koster så 200 kr.

Lunden vaskeri har leje af duge der er i en god kvalitet og vi lapper aldrig en dug. Vores vaskeri har en meget høj standard.

Lunden vaskeri Strygerullen kan bruges til andet end at rulle
Strygerullen kan bruges til andet end leje af duge