Smudsmaatter 115×180 cm. i mange farver

1,000.00 DKK incl. moms

Varenummer (SKU): 106 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Smuds måtter 115×180.

Smuds måtter der kan vaskes til steder med stor trafik. Alle professionelle vaskerier bruger denne type smuds måtter til udlejning. De er de eneste smudsmaatter der lever op til de store krav der stilles når der skal udlejes smuds måtter til butikker, varehuse og fabrikker hvor der kommer mange mennesker.  De fås som standard i sort, blå og grå. De kan også fås i andre farver, men så er du nød til at ringe til os. Bagsiden er lavet af nitrilgummi som er kendetegnet ved at være blød og bøjelig. Derfor kan den uden problemer vaskes i vaskemaskine og på grund af meget små “huller” i gummiet giver smuds måtter ingen problemer ved vask. Farven du ønsker skriver du i feltet “bemærkninger” som kommer samme sted hvor du skriver navn og adresse. Der vil kunne gå op til 14 dage før vi kan leverer dine smuds måtter. Så haster det så ring lige først 42752646

 

Med disse smudsmaatter går du ikke på kompromis med kvaliteten

Det er absolut den bedste måtte du kan få. Det er de samme smuds måtter som vi selv bruger til at leje ud, de kan vaskes ved op til 50* og holder i mange år til almindelig brug. De har små “pigge” på bagsiden så smuds måtter lægger bedre fast.

Dårlige smudsmaatter
Naturligvis kan du finde billigere smuds måtter, men det er slet ikke den samme kvalitet som vores smuds måtter. De billige smuds måtter har en dårlig bagside der ikke kan tåle at blive vasket.Derfor vil de gå i stykker efter få vaske hvilket jo ikke er meningen. Og når de ikke kan vaskes bliver smuds måtter hurtigt fyldt op, og virker ikke mere optimalt. Luven på vores er høj hvilket vil betyde at skidt og små sten vil blive i smuds måtten, og ikke trille ud på gulvet.

 

Hvorfor bruge smudsmaatter ?
Erfaringerne viser at det regner meget i Danmark og det er derfor en god ide at have smuds måtter, også om sommeren da gode smuds måtter “fanger” grus og småsten. Derved forbliver gulvet mere rent i længere tid. Din butik eller kontor vil se mere indbydende ud. Det er også meget lettere at gøre gulvene rene med smuds måtter.