Smudsmåtte 85×150 cm. i mange farver

750.00 DKK incl. moms

En rigtig fin måtte der kan holde i lang tid.

Varenummer (SKU): 105 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Smudsmåtte 85×150.

Smudsmåtte 85×150 cm. i mange farver og vi har den som standard i sort, blå og grå. Farven du ønsker skriver du i feltet “bemærkninger” som kommer samme sted hvor du skriver navn og adresse. Der kan gå op til 14 dage før vi kan leverer, så haster det, så ring lige først. 42752646

Med denne måtte går du ikke på kompromis med kvaliteten

 Det er absolut den bedste måtte du kan få. Det er den samme smudsmåtter som vi selv bruger til at leje ud, de kan vaskes ved op til 50* og holder i mange år til almindelig brug. Denne måtte har små “pigge” på bagsiden så den lægger bedre fast.

Dårlig smudsmåtte

Naturligvis kan du finde en billigere smudsmåtte, men det er slet ikke den samme kvalitet som vores. Mange af de billige smudsmåtte har en dårlig bagside der ikke kan tåle at blive vasket og derfor vil gå i stykker efter få vaske hvilket jo ikke er meningen. Og når de ikke kan vaskes bliver de hurtigt fyldt op, og virker ikke mere optimalt. Luven på denne type smudsmåtte er lav hvilket vil betyde at skidt og små sten ikke vil blive i måtten, men vil trille ud på gulvet. Samtidig er sugeevnen heller ikke særlig god for denne type smudsmåtte.

Erfaringerne viser at det regner meget i Danmark og det er derfor en god ide at have måtter, også om sommeren da gode smudsmåtter “fanger” grus og småsten. Derved forbliver gulvet mere rent i længere tid. Din butik eller kontor vil se mere indbydende ud og det er meget lettere at gøre gulvene rene når der er rengøring. hvor der ligger smudsmåtter.

Er du usikker på om der kan være en  smudsmåtte  for døren kan vi måske komme til dig for at prøve, vi køre jo en del rundt, så kommer vi omkring dit område viser vi dem gerne frem. Ring gerne, så finder vi ud af det.